Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu

Word onze partner

Maak gebruik van onze expertise en breid uw activiteiten uit

Jetcost, opgericht in 2006, is één van de belangrijkste spelers op de markt en biedt reizigers toegang tot een ongeëvenaard assortiment aan vluchten, hotels, privé-accommodaties en autoverhuur. Het is beschikbaar in 17 talen, in 38 landen en op meer dan 80 domeinen.

Intern systeem voor afhandeling van ondersteuningsaanvragen

Totaal aantal ontvangen en behandelde verzoeken tussen januari 2023 - 31 december 2023: 0
Belangrijkste onderwerpen: N.V.T.
Tijd om de verzoeken te verwerken en op te lossen: N.V.T.
Totaal opgeloste verzoeken: N.V.T.

Klaar om een van onze partners te worden?

KLIK NU OM MEE TE DOEN!

 

Vaak gestelde vragen


Hoe werkt het commerciële model van Jetcost?

Ons commercieel model verschilt per product en markt: onboarding is altijd onderworpen aan een evaluatie door ons team. Zodra we de mogelijkheid hebben bevestigd om uw content te publiceren, delen we ook de commerciële voorwaarden en voorstellen mee.


Welke oplossingen biedt Jetcost aan potentiële partners?

Jetcost biedt verschillende producttypes aan om onze partners toe te laten hun doelstellingen te bereiken en hun strategische doelen te bereiken.

Op Jetcost vind je een hoofdset van API-gebaseerde 'kern'-aanbiedingen, evenals verschillende advertentieopties zoals checkbox, exit-unit, inline en promobox voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verhogen van de zichtbaarheid en bekendheid van hun merk. 

Daarnaast bieden we standaard mediaoplossingen (bijv. banners) die rechtstreeks of via mediapartners en -netwerken kunnen worden gebruikt. 


Hoe beoordelen jullie de kwaliteit van een partner voor publicatie op Jetcost?

We houden van partners die content weergeven die gemakkelijk beschikbaar is voor onze eindklanten, content die onmiddellijk kan worden bevestigd en consistent is met wat is gepubliceerd. Partners die een sterke klantenservice bieden. Partners met een soepele end-to-end gebruikerservaring. Partners die beschikken over accreditatie die relevant is voor de sector. Dit geldt niet alleen voor de onboarding-fase, maar wordt ook nauwlettend in de gaten gehouden na de activering. 

Wij beschouwen een bewezen track record van succesvolle samenwerking met andere bedrijven in de reisindustrie als een belangrijke groene vlag voor potentiële partners. 


Wat zijn de technische vereisten voor Jetcost integratie?
 
Voor de hoofdintegratie hebben we een volledig werkende zoek- en aanvraag-API nodig met de relevante documentatie, terwijl we voor andere soorten advertentieproducten verschillende elementen nodig hebben, afhankelijk van de complexiteit van het gekozen product (links, afbeeldingen, logo's, teksten). 

Integratie gebeurt pas na een akkoord tussen Jetcost en de partner in kwestie. We controleren uw website op kwaliteit vooraleer we u contacteren.

Op basis van de specifieke commerciële overeenkomst gelden verschillende rapporteringsvereisten. Als een partner wordt aangeworven met een kost per acquisitie commercieel model, is de mogelijkheid om effectief te rapporteren in een formaat dat overeenstemt met onze vereisten cruciaal.


Wie zal mijn bedrijf ondersteunen bij Jetcost?

Het commerciële team is uw belangrijkste aanspreekpunt: zij werken samen met andere afdelingen van ons bedrijf (bijvoorbeeld technologie) om u te ondersteunen bij het optimaliseren van uw prestaties en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Om de optimalisatie van je bedrijf te ondersteunen, vragen we partners om rapportageformaten aan te leveren die voldoen aan onze standaarden. Het accountancypteam beheert de afhandeling van facturen op basis van je specifieke betalingsmodel.

Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.