Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu
Vliegtickets Vergelijken
De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:

Beste kerstbestemmingen

De maand december is een primeur voor het reizen, vooral om te zien hoe de rest van de wereld Kerstmis viert. Deze steden zijn elk moment van het jaar de moeite waard om te bezoeken, maar ze lijken uitzonderlijk magisch te zijn tijdens de feestdagen. Of het nu gaat om Europese klassiekers, Aziatische steden of skiparadijzen in de VS, sommige feesten zijn de prijs van een vliegticket waard. Hier zijn de beste plaatsen om dit jaar Kerstmis door te brengen.
 

Brugge, België

Een van Europa's best bewaarde middeleeuwse stad straalt het hele jaar door charme uit, maar is vooral charmant tijdens de vakantie. Het is moeilijk voor te stellen dat u zich een magischer plekje kunt voorstellen als u door de geplaveide straten dwaalt, de glinsterende lichtjes bewondert en zich opwarmt met mokken Belgische warme chocolademelk in cafés. Probeer het schaatsen met een speciaal iemand op de pittoreske ijsbaan, gelegen in de buurt van de kerstmarkt in het centrum.
Beste kerstbestemmingen

Tokio

De stad draait elk jaar de spanning op met zijn winterverlichting, waarbij verschillende wijken met elkaar wedijveren om een aantal echt sensationele displays te creëren. En maak je geen zorgen als je er niet voor 25 december kunt komen, de winterverlichtingen zijn zo populair geworden dat de meeste blijven tot februari.
 

Quebec City, Canada

Quebec City is een van de oudste steden van Noord-Amerika en de koloniale Franse architectuur geeft het een onmiskenbaar Europese uitstraling. De geplaveide straten van de oude stad zitten vol met leuke winkeltjes en heerlijke bistro's, allemaal vrolijk ingericht voor de feestdagen.

Kaapstad

Als je deze kerst wilt ontsnappen aan de winter, kun je niet veel beter dan Kaapstad (het is zomer op het zuidelijk halfrond). U kunt zelfs één (of meerdere) van de vakantiemarkten van de Zuid-Afrikaanse stad bezoeken zonder dat u een jas en sjaal hoeft te dragen.
Beste kerstbestemmingen

Parijs

Het is moeilijk om de geest van Parijs met Kerstmis te temperen: de stad schijnt aan, van de lichten langs de Champs-Élysées tot de kerstmarkt in Les Halles en enkele van de meest uitgedoste etalages ter wereld.
 

New York

Er is geen tekort aan manieren om je New Yorkse kerst magisch te maken, of het nu gaat om schaatsen in het Rockefeller Center, window shopping op Fifth Avenue, of op de loer liggend in de 34e straat in de hoop getuige te zijn van een wonder.
Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.