Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu
Vliegtickets Vergelijken
De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:

Beste Kersenbloesem Bestemmingen

Tienduizenden kersenbomen bloeien elk voorjaar in de mooiste steden van Japan, een buitengewoon schouwspel dat reizigers van over de hele wereld aantrekt. 

Maar het is niet alleen een Japanse ervaring! U kunt ook in Europa van de kersenbloesem genieten, hier leest u waar:
 

Hamburg, Duitsland

Beste bestemmingen om kersenbloesem te bekijken
In Hamburg is de kersenbloesem zo'n populair evenement dat het een festival op zich is geworden. Het Japanse Kersenbloesemfestival wordt sinds 1968 elk jaar tussen mei en juni gehouden tot groot genoegen van zowel de plaatselijke bevolking als de toeristen!

Madrid, Spanje

Het Parque Quinta de los Molinos is een historisch park in het oostelijk deel van Madrid, dat bekend staat als een van de beste plaatsen om de honderden kersenbomen in bloei te bewonderen. In feite zijn de meeste bomen amandelbomen, maar dat neemt niet weg dat het park op bloeiende dagen werkelijk betoverend is.
 

Edinburgh, Schotland

Beste bestemmingen om kersenbloesem te bekijken
In Edinburgh is de beste plaats om de kersenbloesem te zien The Meadows, een groot openbaar park met een laan van kersenbomen. Nogmaals, de beste tijd om van de bloesem te genieten is tussen eind maart en begin mei.
 

Amsterdam

Het Amsterdamse Kersenbloesempark is beslist de beste plek in Nederland om de kersenbomen in bloei te zien. De 400 bomen in het park, geplant om 400 jaar culturele banden tussen Japan en Nederland te vieren, maken Amsterdam tot een van de beste steden om de bloesems te zien.
 

Bonn, Duitsland

Beste bestemmingen om kersenbloesem te bekijken
De Heerstrasse in Bonn is een van de mooiste en beroemdste lanen van Europa om kersenbloesems te bekijken. Tientallen en tientallen kersenbomen omzomen de laan, wat vanaf het moment van de bloei een unieke sfeer creëert. De beste tijd om de beroemde kersenbomenlaan van Bonn te bezoeken is van eind maart tot begin mei.

Hasselt, België

De Japanse tuin in Hasselt, België, is een andere geweldige optie om de kersenbloesems te bekijken. Hier kunt u genieten van het schouwspel alsof u in Japan bent, omringd door planten, bomen en zelfs typisch Japanse dieren (de tuin heeft zelfs enkele koikarpers, vaak afgebeeld met kersenblaadjes).
 

Stockholm, Zweden

Beste bestemmingen om kersenbloesem te bekijken

Kungstradgarden, gesticht in de 15e eeuw in het hart van Stockholm, is een iconische plek voor de lokale bevolking en toeristen. Tussen eind maart en begin mei kleurt het park zachtroze dankzij de vele kersenbomen.

Dit zijn slechts een paar van de beste bestemmingen om de kersenbloesem in Europa te zien. Als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan een (of meer) van hen, kunt u vluchtprijzen in seconden vergelijken met behulp van onze zoekmachine. Voer gewoon de plaats van vertrek, de bestemming en de data in de zoekmachine bovenaan de pagina in! 
Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.