Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu
Vliegtickets Vergelijken
De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:

Hoe zal het reizen er na de crisis uitzien?


De toeristische sectoren zijn zwaar getroffen door de Covid-19-crisis. De mensen kijken uit naar de heropening van het reizen! De wensen en trends zijn echter veranderd. We zullen de belangrijkste factoren onthullen. 
 

Gezondheid


Reizigers zullen geïnteresseerd zijn in een nieuw criterium voor hun vakantiekeuzes: de veiligheid van de gezondheid. In de eerste plaats willen veel mensen wachten tot ze gevaccineerd zijn voordat ze weer op reis gaan om zichzelf gerust te stellen. Ook al zal het virus veel minder circuleren en beter onder controle zijn, het zal nog steeds bestaan. Daarom zal het gezondheidscriterium worden gezocht. Zo kan het openbaar vervoer worden verlaten ten gunste van een huurauto, en zal de voorkeur worden gegeven aan hotels in verband met de hygiënische normen.

 
Reizigers zijn bereid te vertrekken, zelfs indien zij enkele beperkingen aanvaarden zoals het dragen van een masker, sociale afstand en het afleggen van een test om zich tegen het virus te beschermen.

De veiligheid van de gezondheid zal een prioriteit zijn en daarom hebben bedrijven, restaurants en hotels zich al aangepast en voorbereid om hun klanten te ontvangen!

Ontsnap naar je eigen land


Sinds de crisis en de vele reisbeperkingen zijn de meeste reizen binnen het eigen land gebleven. Reizigers hebben de regio's van hun land ontdekt en het toeristisch potentieel rondom hen begrepen. Lokale reizen, minder duur en minder ver weg, zijn in opmars. De rage voor lokale bestemmingen is niet meer weg te denken, want reizen is gemakkelijker te organiseren, flexibeler en veiliger in geval van onvoorziene gebeurtenissen.

 
Bovendien hebben lokale bedrijven veel te lijden gehad en om de economie te ondersteunen, zijn reizigers bereid deel te nemen aan de heropleving van hun land. Het ontdekken van hun erfgoed is iets dat hen na aan het hart ligt en dat het herstel van toeristische plaatsen aanmoedigt. Er zullen ook lokale herstelplannen worden voorgesteld om reizigers aan te moedigen het toerisme in hun land te steunen.

Ecologisch bewustzijn


Sinds enkele jaren zijn reizigers hun mentaliteit en levensstijl aan het veranderen. Een ecologisch bewustzijn dat zich ook richt op reizen. Dit bewustzijn is toegenomen sinds de crisis. Duurzaam toerisme is in de mode. In de toekomst zullen milieuvriendelijkere reizen het aantrekkelijkst zijn.

 
Verantwoorde reispraktijken hebben over het algemeen tot doel het milieu en het sociale en economische welzijn van de plaatselijke bevolking te verbeteren. Veel reisgidsen bieden oplossingen voor "groen" reizen en reisbureaus specialiseren zich in en zijn er trots op hun initiatieven op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen duidelijk te laten zien. 

 
Wat vervoer betreft, zijn toeristen geïnteresseerd in koolstofuitstoot. Sommige luchtvaartmaatschappijen bieden zelfs koolstofcompensatieprogramma's aan om de uitstoot van het vliegtuig te neutraliseren door te investeren in koolstofreductieprojecten.

Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.