Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu
Vliegtickets Vergelijken
De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:

Waar kun je heen reizen in Azië?

Als u zich afvraagt of u naar Azië kunt reizen, is het antwoord ja! Sinds eind 2021 hebben veel Aziatische landen hun grenzen weer opengesteld voor toeristen. Hier leest u waar u heen moet en wat de vereisten zijn.
 

India

Waar kun je heen reizen in Azië?
Vanaf 14 februari 2022 hoeft u niet meer door de quarantaine bij aankomst als u gevaccineerd bent. U moet een inschrijvingsformulier invullen en uw vaccinatiebewijs of een bewijs van een negatieve COVID-19-test voorleggen.

Vietnam

Waar kun je heen reizen in Azië?
Vietnam is nu volledig open voor toerisme zonder tests, quarantaine en reisbeperkingen, ongeacht de vaccinatiestatus. Vietnam biedt ook visumvrije toegang voor maximaal 15 dagen voor onderdanen van 13 landen en elektronische visa voor onderdanen van 80 landen. De 13 vrijgestelde landen zijn: Wit-Rusland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Noorwegen, Rusland, Zuid-Korea, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.
 

Thailand

Waar kun je heen reizen in Azië?
Het Thailand Pass systeem is afgeschaft en Thailand is nu volledig open, zonder quarantaine, zonder tests, zonder masker en zonder verzekeringsplicht. Het dragen van een masker is bijna overal facultatief, behalve op luchthavens en in het openbaar vervoer.
 

Laos 

Waar kun je heen reizen in Azië?
Laos is volledig open voor reizen. Gevaccineerde reizigers hoeven niet langer quarantaine, tests of enige andere beperkingen te ondergaan, terwijl niet-gevaccineerde reizigers slechts een snelle test moeten ondergaan binnen 48 uur voor vertrek naar Laos en de resultaten bij aankomst moeten laten zien.

Singapore

Waar kun je heen reizen in Azië?
Singapore staat volledig open voor gevaccineerde reizigers (met een vaccinatiebewijs van ten minste 2 weken voor aankomst) en kinderen van 12 jaar en jonger, voor wie een test voor vertrek niet vereist is. Maskers zijn facultatief buitenshuis, verplicht binnenshuis en in het openbaar vervoer. Facultatief buitenshuis, maar aangemoedigd in drukbezochte gebieden. Ze zijn echter wel verplicht buitenshuis of in het openbaar vervoer.
 

Japan

Waar kun je heen reizen in Azië?
Zelfstandig reizen is nog niet toegestaan, maar het is wel mogelijk Japan te bezoeken met een pakketreis georganiseerd door een reisbureau. De eisen en maatregelen verschillen naar gelang van het land van herkomst: quarantaine en tests bij aankomst zijn bijvoorbeeld afgeschaft voor reizigers uit de zogenaamde "blauwe" landen (waaronder de VS, Canada, het VK, Australië, Nieuw-Zeeland en de meeste Europese landen). De toegang wordt echter aan niemand verboden, uit welk land hij ook komt, alleen de eisen veranderen. De verplichting blijft bestaan om vooraf een visum aan te vragen en uw bezoek te organiseren via een erkend reisbureau.
 

Indonesië

Waar kun je heen reizen in Azië?
Indonesië staat volledig open voor reizen voor gevaccineerde toeristen, zonder testvoorschriften, zonder verplichting om een masker te dragen in openluchtruimten en zonder verplichte ziektekostenverzekering. De testvoorschriften verschillen naar gelang van de vaccinatiestatus: reizigers met 3 doses vaccin kunnen overal in Indonesië door de lucht, over zee of over land reizen zonder te worden getest. Reizigers met 2 of 1 dosis moeten negatieve testresultaten kunnen aantonen.
Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.