Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu
Vliegtickets Vergelijken
De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:

Waarom missen we reizen zo?


Heb je je sinds de gezondheidscrisis nooit gerealiseerd hoe essentieel reizen is voor je welzijn? Geen paniek, dit gevoel is normaal want reizen maakt ons gelukkig en we zullen uitleggen waarom!

 

Ontsnappen aan
 

Reizen heeft een positieve invloed op ons welzijn. Weg zijn van huis en je routine en dagelijkse leven voor een korte of lange periode achter je laten stelt je in staat om te ontsnappen en je problemen opzij te zetten. We doen dan een stapje terug om meer gekalmeerd terug te komen. Een verandering van omgeving stimuleert ons organisme en nieuwe activiteiten die we niet gewoon zijn te doen, houden onze geest bezig en veranderen onze ideeën. Het is een echte mentale ontsnapping. Maar het is ook een uitstekende manier om lichamelijk uit te rusten als deze reis ook rusttijd inhoudt! Reizen stelt ons ook in staat een gebrek aan bepaalde dingen in ons dagelijks leven te creëren, waardoor we ze des te meer kunnen waarderen wanneer we terugkeren!

Ontdekking

Reizen stelt u in staat nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe herinneringen te creëren. Het ontdekken van een nieuwe plaats, een nieuwe cultuur en nieuwe mensen verrijkt iemands leven. We zijn in een meer open communicatieomgeving, nieuwe ontmoetingen zijn bevorderlijker en heilzamer. We verbreden onze sociale kring en onze cultuur. Weggaan uit onze dagelijkse omgeving verandert onze manier van denken, zien en waarderen. Het ontdekken en leren van nieuwe dingen stimuleert onze hersenen positief.
 

Zelfvertrouwen

Een reis vereist een minimum aan organisatie. We worden geconfronteerd met nieuwe en soms onverwachte ervaringen. Het onverwachte gebeurt altijd. Door met deze situaties om te gaan, kunnen we ons aanpassingsvermogen verbeteren en krijgt ons zelfvertrouwen een boost.  Weggaan van huis is ook een manier om je opnieuw op jezelf te concentreren. Het is de ideale gelegenheid om tijd voor zichzelf te nemen en alle spanningen weg te nemen die ons kwellen.

Deel

Je bent waarschijnlijk gewend om met familie of vrienden te reizen. Reizen stelt ons in staat allerlei nieuwe ervaringen te delen met onze geliefden. Goede tijden delen is des te bevredigender. Het is ook een gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen. En als u liever alleen reist, zal uw reis onvermijdelijk nieuwe ontmoetingen met zich meebrengen, al dan niet vluchtig. Deze verrijkende ervaring zult u willen delen wanneer u terugkeert met uw geliefden. Delen en doorgeven is een mooie manier om te evolueren in iemands leven die ons trots maakt.

De huidige gezondheidscrisis heeft ons reizen sterk beperkt door beperkingen, maar maak je geen zorgen, je zult weer van reizen kunnen genieten zodra de situatie verbetert!

Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.