Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu
Vliegtickets Vergelijken
De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:

Wat worden de nieuwe reistrends in 2021?


Een jaar na de Covid-19-crisis beginnen we geleidelijk aan opnieuw na te denken over reizen. Het is duidelijk dat de reissector sterk is beïnvloed en is geëvolueerd. Hier zijn de nieuwe trends die we waarschijnlijk zullen zien voor 2021:
 

Verlangen naar natuur en avontuur


Na verschillende opsluitingen te hebben meegemaakt, willen reizigers ruimte, groen en avontuur. Grote steden dreigen verlaten te worden ten gunste van groen. Ver weg van de drukte en op zoek naar zingeving zijn het platteland en de bergen ideale bestemmingen, temeer daar er veel fysieke activiteiten zijn om de gedachten te verzetten; wandelen, fietsen, klimmen... De kleine dorpjes zullen ook erg in trek zijn. Vooral in geval van grenssluitingen zullen veel mensen in eigen land blijven maar het erfgoed van andere regio's ontdekken.

 

Behoefte aan gezondheidsbescherming


Reizigers zullen de voorkeur geven aan bestemmingen waar sanitaire maatregelen worden nageleefd en hoger zijn. Deze parameter zal een rol spelen bij de keuze van de luchtvaartmaatschappij, het hotel of de verblijfplaats. Om elke besmetting te vermijden, zullen gezondheidsnormen op prijs worden gesteld. Bovendien zal, wanneer bij een reis verscheidene personen van verschillende herkomst betrokken zijn, vooraf zeker een PCR- of antigenentest worden uitgevoerd om de reizigers gerust te stellen, ook al is dit niet verplicht.

 

Gebruik van een reisbureau

 
Er zal meer beroep worden gedaan op reisagenten. Tijdens het verblijf kunnen zich immers veel veranderingen voordoen. Repatriëring, terugbetaling, advies, informatie over beperkingen (tests, quarantaines...): reisprofessionals die in staat zijn de klant tijdens zijn hele reis te begeleiden, zijn in de mode! 

Behoefte aan flexibiliteit


Flexibiliteit, een belangrijk argument voor reizen in 2021. Veel reizigers hebben immers slechte herinneringen aan het annuleren van hun vroegere reizen. Geen sprake van tijd verspillen met aftersales. Reizen met flexibele vluchten en hotels op reservatie zullen de voorkeur krijgen. Annuleringen zonder kosten trekken aan omdat je als klant niets te verliezen hebt.
 


Last minute onderzoek

 
Dit is een onzekere tijd, zoals we allemaal weten. Het is moeilijk om de toekomst in te schatten, de planning te organiseren en een perspectief te hebben op projecten. Dit is de reden waarom last minute boekingen sterk zullen worden gevraagd voor reizen. Het gebrek aan zichtbaarheid zet reizigers ertoe aan op het laatste moment te boeken om eventuele veranderingen en risico's te vermijden. Geen haast of plan op de komeet, last minute reizen zijn het veiligst!

Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.