We willen u de best mogelijke ervaring bieden en hiervoor gebruiken we cookies. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken of hoe u uw instellingen kunt wijzigen.

Vliegticket Amsterdam - Schiphol-Dublin

  • Vergelijk met:

De goedkoopste vlucht Amsterdam-Dublin vind je bij Jetcost

Met vliegtickets Amsterdam-Dublin kan jouw reis naar Ierland beginnen. Het historische karakter van deze oude Vikingstad en de vele traditionele pubs geven je het gevoel dat je een aantal jaar terug in de tijd bent gereisd. Deze unieke sfeer zal je niet ontgaan wanneer je een van deze bekende bezienswaardigheden gaat bezichtigen:

  • Temple Bar: drink een echte Ierse pint in een traditionele pub in het oude middeleeuwse centrum, dat nu voornamelijk bekend staat als het uitgaansgebied van Dublin.
  • Trinity College: breng een bezoek aan de oudste universiteit van Dublin en laat je verwonderen door een van de mooiste bibliotheken ter wereld. Breng zeker een bezoek aan de expositieruimte waar de uit de 9e eeuw stammende ‘Book of the Kells’ zich bevindt.
  • Dublin Bay: wandel langs de baai van Dublin met prachtige stranden voor een indrukwekkende uitzicht op zee. Vooral tijdens zonsondergang levert dit prachtige foto’s op.
  • Dublin Castle: bezoek het 13e-eeuwse kasteel in het hart van het oude centrum van Dublin en bezichtig de bouwstijlen uit verschillende tijdperken.

Vliegtickets Dubai

Met vliegtickets Amsterdam-Dublin in je bezit is er nog een bezienswaardigheid die zeker niet overgeslagen mag worden: het Guinness Storehouse. Dit is de beroemdste brouwerij van Dublin, aangezien hier het welbekende Guinness gebrouwen wordt. In iedere pub kan je een glas met dit brouwsel bemachtigen, maar in het Guiness Storehouse kan je het hele brouwproces volgen. Voor wie een vlucht Amsterdam-Dublin boekt is er bijna geen betere manier om kennis te maken met de geschiedenis van de stad, dan door een bezoek te brengen aan de thuishaven van het zwarte Guinness bier.

Ziehier de beste tarieven onlangs gevonden door onze internauten:

Amsterdam - Dublin € 24
Amsterdam - Dublin € 25
Amsterdam - Dublin € 28

Recent gezochte vluchten Amsterdam - Schiphol - Dublin

Amsterdam - Dublin € 76
Amsterdam - Dublin € 247
Amsterdam - Dublin € 41
Amsterdam - Dublin € 199
Amsterdam - Dublin € 38

Meest populaire internationale vluchtroutes naar Dublin

Antwerpen - Dublin € 26
Riga - Dublin € 38
Brussel (BRU) - Dublin € 47
Düsseldorf (NRN) - Dublin € 35
Düsseldorf (DUS) - Dublin € 45

Toproutes gezocht Nederland - Dublin

Amsterdam - Dublin € 24
Maastricht - Dublin € 35
Groningen - Dublin € 153
Rotterdam - Dublin € 41
Eindhoven - Dublin € 16

Een vlucht Amsterdam-Dublin brengt je in minder dan 2 uur naar deze hoofdstad van Ierland. Vanuit je hotel in Dublin heb je de vrijheid om helemaal zelf te kiezen welke pubs, musea, pleinen en monumenten je het eerst gaat ontdekken. Waar je ook voor kiest, een auto huren in Dublin kan de oplossing zijn wanneer je zo veel mogelijk van dit stukje Ierland wilt zien.

Top luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Amsterdam - Schiphol - Dublin

Ryanair
Transavia
KLM
Corendon Airlines
easyJet
Arkefly
Flybmi
Malaysia Airlines
Vueling
Jet Airways
Royal Air Maroc
Emirates

Topbestemmingen in Ierland

Vluchten naar Dublin € 16
Vluchten naar Shannon € 113
Vluchten naar Cork € 69
Vluchten naar Knock € 194
Vluchten naar Donegal € 124
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.