We willen u de best mogelijke ervaring bieden en hiervoor gebruiken we cookies. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken of hoe u uw instellingen kunt wijzigen.

Vlucht China

  • Vergelijk met:

Vind vluchten naar China

Vergelijk snel aanbiedingen naar China en vindt de beste beschikbare vlucht. Met Jetcost kan u gemakkelijk vluchtprijzen vergelijken: voer uw vertreklocatie, aankomstlocatie en vluchtdata naar China en onze zoekmachine toont u binnen enkele seconden alle beschikbare aanbiedingen op basis van uw criteria. Boek je goedkope vlucht naar China met Jetcost, vergelijk de beste goedkope vliegreizen in een klik.

We vergelijken aanbiedingen van meer dan zeshonderd luchtvaartmaatschappijen om diegene te vinden die het beste bij u passen: goedkope vluchten, lastminutes, speciale aanbiedingen van reisbureaus. Met Jetcost vindt u de beste vlucht tegen de beste prijs. Boek nu uw goedkope vlucht naar China met Jetcost.

Alle vluchtaanbiedingen naar China

Jetcost vergelijkt de aanbieding van honderden luchtvaartmaatschappijen om (niet-)rechtstreekse vluchten naar China te vinden. Kies simpelweg je vertrekluchthaven en Jetcost zal de goedkoopste vluchten naar China vinden. Filter je zoekopdracht op je voorkeuren en bespaar nog meer met het kiezen van alternatieve data en luchthavens. Vind je goedkoopste ticket naar China binnen een paar kliks.

Voer het aantal passagiers en de reisklasse in en Jetcost vindt de vluchten die het beste bij je passen. Met de mogelijkheid om de data rondom de geselecteerde datum te kiezen kun je altijd de beste tijd kiezen om naar China te vliegen.

Toproutes gezocht

Amsterdam - Peking € 354
Amsterdam - Wuhan € 481
Amsterdam - Chongqing € 444
Amsterdam - Shanghai (SHA) € 358
Amsterdam - Shenyang € 480
Amsterdam - Wenzhou € 417
Amsterdam - Hangzhou € 481
Amsterdam - Xiamen € 439
Amsterdam - Nanjing € 464
Amsterdam - Guangzhou € 399
Eindhoven - Shanghai (SHA) € 418
Amsterdam - Shanghai (PVG) € 358
Amsterdam - Peking (PEK) € 353
Amsterdam - Fuzhou € 601
Amsterdam - Chengdu € 436

Laatste opzoekingen uitgevoerd voor een vlucht China

Amsterdam - Zhengzhou € 586
Amsterdam - Guangzhou € 472
Amsterdam - Nanjing € 522
Amsterdam - Ningbo € 667
Amsterdam - Wuhan € 481
Amsterdam - Hangzhou € 723
Amsterdam - Shenyang € 480
Amsterdam - Peking (PEK) € 424
Amsterdam - Lhasa € 913
Amsterdam - Xi'An Xianyang € 355
Eindhoven - Shanghai (PVG) € 482
Amsterdam - Fuzhou € 678
Amsterdam - Nanchang € 542
Amsterdam - Yiwu € 532
Eindhoven - Yiwu € 682